Op zaterdag 7 maart om 20:15 uur treden Anastasia Feruleva, cello en Frank Van de Laar, piano op in Museum Vosbergen in Eelde.

Anastasia Feruleva wordt geprezen als een van de meest veelbelovende cellisten van haar generatie. Met haar meeslepende expressiviteit en authentieke persoonlijkheid weet ze haar publiek in heel Europa te vervoeren. Anastasia heeft gespeeld in wereldberoemde zalen als het Concertgebouw Amsterdam, Muziekgebouw aan het IJ, Tivoli Vredenburg, St. Petersburg Philharmonie, Salle Cortot Parijs, Atheneum Boekarest, Liszt Academie Budapest, Euskalduna Concert Zaal Bilbao. Als soliste trad zij op met orkest in een groot aantal celloconcerten waarin ze samenwerkte met diverse orkesten. Frank van de Laar won in 1987 de derde prijs op het Internationale Brahms Concours te Hamburg en in 1988 debuteerde hij in de Grote Zaal van Het Concertgebouw. Sindsdien volgden optredens in binnen- en buitenland elkaar in hoog tempo op. Zijn repertoire omvat de gehele periode van Bach tot heden, waarbij ook minder bekende oude en nieuwe meesterwerken een interessante rol spelen.