Op Businesspark Ter Borch komt een indoor familiecentrum. In Family Fun Zone A7, zoals het project voorlopig heet, kunnen gezelschappen terecht voor een gezellig ontspannen dagje uit. Het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Tynaarlo heeft deze week ingestemd met de verkoop van een bouwkavel aan projectontwikkelaar Focus Urban Development uit Eindhoven. De initiatiefnemers verwachten in het najaar van 2020 te beginnen met de bouw.

Ontspannen dagje uit
Family Fun Zone A7 wordt een twee verdiepingen tellend gebouw met onder meer een bowling- en poolcentrum, een sportschool en speelparadijs voor kinderen. Families kunnen er een ontspannen dagje uit. Ook komen er restaurants, een trampoline-centrum en een zogenaamde glowgolf. Er is ruimte voor zo’n 250 parkeerplaatsen op eigen terrein. De activiteiten in het familiecentrum worden geëxploiteerd door verschillende zelfstandige bedrijven.

Aanwinst voor Tynaarlo
René Kraaijenbrink, wethouder ruimtelijke ordening en economische zaken, is blij met de komst van het familiecentrum. “Ik vind het een aanwinst voor Tynaarlo en omgeving. Ik denk dat veel gezinnen uit de regio hier heel wat uurtjes plezier gaan beleven. Het is een mooie ontwikkeling voor ons bedrijventerrein en de lokale economie. Het concept past bij de bestemming, biedt kansen aan meerdere ondernemers en het is goed voor de werkgelegenheid. Zowel het gebouw als het concept passen uitstekend bij het innovatieve en stijlvolle karakter van Businesspark Ter Borch.”

Foto boven: Artist impression family fun centre
Foto onder: Ondertekening koopovereenkomst door wethouder Kraaijenbrink (rechts)

Foto’s: Gemeente Tynaarlo