Op woensdag 30 oktober om 19.30 uur organiseert Westera Uitvaartverzorging een herinneringsbijeenkomst met als thema “In herinnering verbonden” in de Dorpskerk  aan de Brink te Vries.

In het verleden heeft Westera eerder zo’n bijeenkomst georganiseerd en na afloop veel positieve reacties ontvangen. Daarom is er besloten om dit jaar, het jaar waarin Westera Uitvaartverzorging haar diensten 40 jaar aanbiedt, wederom zo’n bijeenkomst te organiseren.

Net als de vorige keer is er gekozen voor de Dorpskerk te Vries, omdat dit een prachtig, sfeervol gebouw is waar de live muziek goed tot zijn recht komt. De muziek is neutraal, zodat het voor een ieder toegankelijk is, want iedereen is welkom. Daarnaast zal er een woord van troost worden uitgesproken door Käthy de Jong. Mensen krijgen bij binnenkomst de gelegenheid om een kaars aan te steken.

De herinnering aan onze dierbaren, niet meer tastbaar bij ons, die herinnering zal blijven  en zo blijven wij voor altijd verbonden.

De bijeenkomst begint om 19.30 uur, vanaf 19.00 uur staat de deur open. Na de bijeenkomst, rond 20.30 uur, is er gelegenheid om in informele sfeer met een kopje koffie  of thee, na te praten in het Ontmoetingshuis naast de Dorpskerk.