‘SamenLoop voor Hoop Tynaarlo’ van het KWF Kankerbestrijding zoekt mensen die mee willen helpen met het organiseren van de loop in 2020 in de gemeente Tynaarlo.

In gemeente Tynaarlo wordt 2020 de SamenLoop voor Hoop georganiseerd. Een indrukwekkend evenement dat in het teken staat van hoop, eerbetuiging en steun voor iedereen die met kanker te maken heeft (gehad).

Gedurende 24 uur wandelen deelnemers in teams over een speciaal uitgezet parcours om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Daar omheen vinden er allerlei activiteiten plaats.

SamenLoop voor Hoop Tynaarlo is een initiatief van KWF. Zij zijn op zoek naar mensen die willen helpen bij de organisatie.

KWF-Relatiemanager Jan Puthaar: “We zoeken bijvoorbeeld commissieleden voor de teamwerving, logistiek, communicatie, survivors ([ex-]kankerpatiënten), financiën, amusement, ceremonies en eventueel voor een KinderLoop. Die moeten er wekelijks wel aardig wat tijd voor vrijmaken! Maar het geeft ook veel voldoening om met zoiets moois bezig te zijn. We hopen snel een enthousiast team te kunnen samenstellen!”

Mensen die willen helpen bij de organisatie kunnen contact opnemen met Jan Puthaar via 06 – 31 63 15 05 of jputhaar@kwf.nl.

Foto: samenloopvoorhoop.nl

Dit artikel stond woensdag 28 augustus jl. in Dorpsklanken. Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van het nieuws uit uw omgeving? Abonneer u dan meteen op Dorpsklanken en u ontvangt het nieuws wekelijks in uw brievenbus.