Na een dienstverband van bijna 29 jaar gaat er een bekend gezicht van de Albert Heijn in Paterswolde met pensioen. Bert Hartlief was daar vorige week voor het laatst aan het werk. Alleen vrijdag 30 september komt hij nog een dagje terug om afscheid te nemen van klanten en personeel. Een receptie voor genodigden zal de week erna plaatsvinden. Daarna hangt hij zijn blauwe jas voorgoed aan de kapstok om te gaan genieten van een welverdiend pensioen.

Bert Hartlief is een bekend gezicht voor vele klanten op de winkelvloer, al jaren is hij dagelijks in de weer om met zijn team de winkel er perfect uit te laten zien. Een opgeruimde winkelvloer was altijd zijn motto met mooie en verzorgde displays. Vele successen zijn dan ook bereikt in de afgelopen jaren. Zo is de winkel fors gegroeid en zijn er vele prijzen binnen gesleept Erg trots is Bert op de finaleplaats tijdens de landelijke verkiezing van de Supermarkt van het Jaar in 2017.

Dit artikel stond woensdag 21 augustus jl. in Dorpsklanken. Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van het nieuws uit uw omgeving? Abonneer u dan meteen op Dorpsklanken en u ontvangt het nieuws wekelijks in uw brievenbus.