Gistermiddag rond 15.00 uur is aan de Hoofdweg 156 nabij de Apotheek een rode VW Golf 4 ontvreemd. Deze auto is later aan de Hooiweg bij nummer 22 afgesloten teruggevonden. De sleutelbos met een blauw-paars lang koord met sleutels van meerder huizen en een kinderboerderij is verdwenen. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie: 0900 – 8844.

De eigenaars van de auto zijn zeer gedupeerd. Zij draaien op voor de kosten voor het vervangen van de sloten van de diverse gebouwen. Daarnaast is er een raam van de auto vernield. Het is onduidelijk of het om een grap, joyriding of een mislukte diefstal gaat.

De politie is ingeschakeld. Er wordt onderzocht of er camerabeelden van de apotheek zijn. Ook is een signalement van 2 mannen van rond de 40 jaar doorgegeven. Zij zijn gesignaleerd toen zij van de auto aan de Hooiweg wegliepen in de richting van de Wieldraaiersteeg.

De politie roept iedereen op die iets (verdachts) gezien heeft, contact met hen op te nemen: 0900 – 8844.

(Klik op de foto’s om te vergroten.)