Bloembakken en feestverlichting. Dat zijn twee grote wensen van EPZakelijk om er een bruisende kern van te maken. Het idee is gelanceerd bij de gemeente die de winkeliersvereniging benaderde om na te denken hoe het door de gemeente beschikbare potje ‘bruisende kernen’ besteed kan worden.

De winkeliersvereniging zou graag zien dat er door het gehele dorp bloemen kunnen worden gehangen aan lantaarnpalen, maar meerdere inwoners hebben deze suggestie ook al gedaan. De geluiden dat Eelde-Paterswolde meer een bloemendorp moet uitstralen zijn vaker hoorbaar.

Het doel van dit alles is het stimuleren van samenleving, toerisme, lokale economie en milieubescherming. EPZakelijk heeft het voorschot genomen. Bijkomend voordeel is dat Eelde en Paterswolde meer verbondenheid zouden uitstralen bij uitvoering van de plannen.

De gemeente Tynaarlo wil graag plannen die op draagvlak kunnen rekenen. Daarom is Dorpsklanken een poll op Facebook gestart om te peilen wat jij van de plannen vindt. Vandaag is het de laatste dag dat je kunt stemmen!

Foto: Facebook Dorpsklanken