Afgelopen woensdag kon u de presentatie van de kandidaten voor de verkiezing  voor Bloemenkoningin 2019 lezen. Door aanmelding van nog een viertal nieuwe kandidaten op het laatste moment was dat overzicht niet compleet.

Bloemencorso Eelde meldt hierover op hun Facebookpagina: ‘Het was een hectische week… afmeldingen…, maar ook aanmeldingen! Wat zijn wij ontzettend trots op deze elf meiden, waarvan er vier op het allerlaatste moment ons team nog kwamen versterken! Helaas konden we niet meer op tijd de Dorpsklanken bijlage aanpassen maar hier zijn onze elf kandidaten Bloemenkoningin Eelde!

Zaterdag 24 augustus geeft Bloemenkoningin Elza Mulder haar kroontje over aan de nieuwe Bloemenkoningin 2019! De avond wordt afgesloten met een spetterend optreden van OG3NE! Wil jij hierbij zijn? Hier kan je tickets bestellen’

Foto: Facebook Bloemencorso Eelde