Rivier de Cher bij Chenonceaux

Ruim een halfuur na onze oproep kregen we gisteren al de eerste foto binnen van Harry Mellema. Bedankt! Hopelijk volgen er deze zomer nog veel meer!

Wilt u uw plaatsgenoten ook laten meegenieten van uw zomer(vakantie)belevenissen? Stuur* dan uw foto o.v.v. ‘ZomerbEELDEn’ met korte omschrijving naar online@dorpsklanken.nlDe foto hoeft niet in Eelde e.o. gemaakt te zijn. Het gaat om foto’s gemaakt door (oud)bewoners van Eelde, Paterswolde, Eelderwolde en Yde-De Punt en/of abonnees van Dorpsklanken.

*Met het mailen van uw foto en verhaal geeft u Dorpsklanken toestemming dit op Dorpsklanken.online te plaatsen en eventueel later ook als illustratie bij berichten te kunnen gebruiken. Mogen wij uw foto nu alleen eenmalig gebruiken, vermeld dat dan duidelijk in uw mail! Als er duidelijk zichtbaar personen op de foto staan, zal de Webredacteur kritisch beoordelen of hij over gaat tot plaatsing op de site. De inzender staat in voor de toestemming van de betreffende personen.

Als u uw FB-link meestuurt, kunnen we u taggen in ons FB-bericht.