Vanwege het voorspelde hete weer is het scootmobieluitje van 26 juni verplaatst naar 10 juli a.s.

Samen op pad met de scootmobiel. Met begeleiders die u kunnen helpen en ondersteunen en die de route kennen. De route voert langs mooie natuurgebieden en wegen en paden waar u scootmobiel prima kan komen. Onderweg wordt er gepauzeerd voor koffie met wat lekkers en natuurlijk met de mogelijkheid voor een sanitaire stop.

Het uitje zal plaatsvinden op 10 juli, 13.00 uur ’s middags en de start is bij het Else van der Laanhuis aan de Hooiweg in Eelde.

Lijkt het u leuk om in een groepje gezellig en met vrijwillige begeleiding op pad te gaan, geef u dan op bij Trias: 0592-338 938 of Roelof Bonder 050-3095535. Per mail kan ook: vera.lolkema@stichtingtrias.nl.

Als u meedoet zorg dan altijd voor een goed opgeladen, volle accu en dat de banden voldoende lucht hebben.

Foto: Facebook Gemeente Tynaarlo