Sommige tradities zijn meer dan goed. Zo ook de Koningsdag dat elk jaar opnieuw wordt georganiseerd voor en door onze eigen dorpsgenoten. Voor de officiële opening was burgemeester Marcel Thijsen aanwezig. Wat ooit begon als het Kwienteam is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijkse evenement voor jong en oud. Ondanks het slechte weer was het een prachtige dag. De kinderen konden naar hartenlust springen en graffiti bordjes maken. Daarnaast werden er ijsjes, popcorn en knakworsten gegeten. Ook de loterij is zo’n fijne traditie. De loterij was volledig uitverkocht ondanks dat er meer loten waren dan vorig jaar. Volgens de organisatie vooral te danken aan de vele fantastische prijzen die door de ondernemers uit ons dorp werden aangeboden. De organisatie dankt iedereen die geholpen heeft om deze dag wederom tot een succes te maken.