In verband met de meivakantie is de Vrijmarkt op Koningsdag in Ter Borch verschoven naar Bevrijdingsdag.

In verband met de meivakantie was er dit jaar geen Vrijmarkt op Koningsdag in Ter Borch. Dit evenement is verschoven naar Bevrijdingsdag.  De Vrijmarkt wordt georganiseerd door de commissie ´Activiteiten´van Bewonersvereniging Ter Borch.

Plaats van handeling is de parkeerplaats bij het Borchkwartier. Vanaf 10.00 uur kunnen bezoekers terecht op de immer gezellige markt. De vrijmarkt duurt tot 14.00 uur. Iedereen is van harte welkom op 5 mei aan de Borchsingel 39 in Eelderwolde!

Als het slecht weer is, gaat het NIET door. De commissie vertrouwt er echter op dat het een stralende dag wordt.

De organisatie is nog op zoek naar extra vermaak op die feestelijke dag. Wil je meedenken? Mail dan naar activiteiten@bewonersvereniging-terborch.nl

Lees hier meer over in de Dorpsklanken van 1 mei.