‘Minimalisering is de trend’

Als we het over mode hebben, dan hoort daar ook een trendy sieraad bij. Je bent bij Van Ark Juwelier hiervoor aan het juiste adres. “Goud is in opmars en minimalisering de trend”, legt Glenn Poelman uit. “Fijne kettingen, ringen en armbanden zijn de laatste jaren in de mode. Er is ook veel vraag naar boven elkaar gedragen kettingen, waarbij er meerdere kettingen om de hals gedragen worden. Hier spelen we op in met kant en klare kettingen, die direct goed vallen. Ook hebben we een zeer ruime collectie KARMA-armbanden, met kleuren die bij ieder kledingstuk passen. In de zomer proberen we een kleurrijk assortiment te voeren en tegen de winter hebben we meer warme tinten op voorraad. Ook in de mode: horloges met retro-uitstraling. Populaire merken hier in zijn Cluse, Rosefield en Zinzi, bij de horloges van Zinzi krijg je momenteel zelfs een gratis zilveren armbandje ter waarde van. €29.95. Naast de populaire modemerken verkopen we ook onbekende merken, daarmee willen we ons assortiment onderscheiden van andere juwelierszaken. Wanneer klanten nog oude, kapotte gouden sieraden thuis hebben kunnen zij dit bij ons inleveren tegen een nieuw, trendy en eigentijds sieraad of horloge. Wij restylen en produceren ook sieraden voor klanten. Denk hierbij aan het vermaken van een trouwring naar een nieuwe ring of hanger. Of we gebruiken het goud wat de klant aanlevert en maken hier totaal iets nieuws van. In de winkel hebben wij enkele voorbeelden hiervan die we aan onze klanten kunnen laten zien. Ook is het mogelijk dat de klant zelf iets ontwerpt en dat wij dit uitwerken.”

Van Ark juwelier

Hoofdweg 148

9765 CD Paterswolde050-3092207

vanarkjuwelier.nl

E-mail: info@vanarkjuwelier.nl