Het is niet alleen lente in de ogen van de tandarts assistente. Wie weleens bij dé Doe het Zelf zaak van Eelde-Paterswolde komt zal beamen: de jongens van Meulman weten als geen ander hoe je enthousiasme, vakkennis en een gezonde dosis gezellige gekheid samenbrengt. Dat doen ze al decennia lang vanuit de Duinstraat 1 in Paterswolde.

Nieuwe stellingen, een nieuw en uitgebreider assortiment. Robert Meulman zit vol ideeën voor de toekomst. Samen met alle personeel hebben ze ideeën uitgewerkt om de winkel de komende jaren verder te ontwikkelen.

“De komende periode wordt de complete wand met schakel en installatiemateriaal vernieuwd. Niet alleen meer maar naast traditioneel ook moderner. Verder een nieuwe stelling van drie meter voor Onkruid en ongedierte bestrijding en meststoffen”. De winkel krijgt in een aantal stappen een behoorlijk make-over. Zo werd het gangpad met hang en sluitwerk compleet vernieuwd en is er voor in de zaak een grote hoek gemaakt met de complete Sigma Coatingsproducten. Professionele verf. Robert: “Naast consumenten krijgen wij krijgen hier ook veel klusbedrijven en instellingen”.

De komende tijd wordt de winkel verder vernieuwd. Zo komt er een afdeling met beugels en hulpmiddelen voor senioren en wordt ook de complete gereedschapswand vernieuwd.

Het is tijd voor iets nieuws. Lente. Ook bij Meulman.

Meulman Doe het Zelf en Houtmarkt vindt je aan de Duinstraat 1 in Paterswolde. 050-3091457.